5.8 C
София
19 април 2024

Боровец – любов от пръв поглед, или какво означава да живееш по царски

Боровец е разположен на 1300 м надморска височина в северната част на Рила, а най-високата му точка е 2560 м.

Това е най-старият курорт у нас, както и първият планински курорт на Балканите.

Историята му започва през 1896 г., когато княз Фердинанд построява тук лятната си резиденция и няколко ловни хижи.

Известен преди с името Чамкория, той е преименуван през 1942 г.

Днес, освен център на зимните спортове, Боровец е известна целогодишна дестинация за забавления.

Близостта му до София (около 70 км), както и до Пловдив (125 км), го правят все по-предпочитан избор за покупка на втори дом, предлагащ чист въздух, прохлада през лятото, вкусна храна и много пространство за детски игри.

Днес ще ви представим две ексклузивни предложения в Боровец, които са на цената на луксозен тристаен апартамент в южните квартали на София.

Планинска вила тип „шале“ с дизайнерско обзавеждане

Вилата е разположена сред вековна борова гора и е в безупречно състояние, напълно готова за нанасяне.

Разполага с огромен хол с отворена кухня в американски стил, зона за хранене, излаз към задния двор на къщата и тоалетна на първото си ниво.

На втория етаж се намират две спални със собствени бани и тоалетни. Всяка от тях разполага с тераса, откриваща гледки към вътрешността на комплекса и многовековната гора.

Къщата се отоплява с парно на газ с индивидуално котле и собствен измервателен уред. Оборудвана е с кабелна телевизия и интернет.

Във времето, в което не се обитава, вилата може да бъде отдавана под наем, за да генерира допълнителни проходи за собствениците си.

Големият интерес към наемането на къщи за по няколко месеца правят Боровец атрактивен и за инвеститорите, посочват от Luximmo.

Луксозно обзаведена планинска вила

Вилата е построена през 2010 г., мебелирана е и се използва активно от 2015 г. Материалите и довършителните работи са от най-висок клас.

Имотът се намира на територията на затворен комплекс с множество екстри и осигурена целогодишна поддръжка. Той се състои от няколко апартаментни сгради, вили, хотелска част, ресторант и бар, конферентни зали и зона за спорт и рекреация. СПА центърът е с голям избор от процедури и масажи, закрит басейн, джакузи, сауна и парна баня.

Луксозната планинска вила е с площ от 134 кв. м и разполага с две спални и бани.

Екипът на Luximmo има възможност да предостави на новия собственик услуги по стопанисване на имота и мениджмънт на наемите с цел генериране на доходност от отдаване краткосрочно или дългосрочно, което в този комплекс осигурява висока доходност.

Още имоти за продажба в Боровец можете да видите тук

Сред тях са къщи от 110 до 589 хил. евро, както и приказно имение в средновековен замък за 2.8 млн. евро. Разгледайте тук

Подобни статии

Последвайте ни

0Феноветекато
0абонатиАбонирам се
- Advertisement -

Последни материали