Реклама

PropertyNews.bg е единствият български новинарски портал, специализиран на темата за недвижимите имоти и техния пазар. За кратко време той се превърна в източник на проверена и меродавна информация от света на имотите в България и по света. Всекидневно нашият уебсайт и профили в социалните мрежи Facebook и Instagram се посещават от многобройна аудитория от хора, квалифицирани с интереси в областта на покупката или наема на имоти и свързаните с тях дейности. На страниците на PropertyNews.bg те намират ценна информация, която им дава възможност да вземат информирани и разумни решения за своите покупки и инвестиции. При това нашите посетители са не само българи, но и много чужденци.

Анализите ни покзават, че повечето от нашите читатели се интересуват от покупка на имоти в България. Голяма част от тях търсят имоти ново строителство. Немалко от нашите потребители се нуждаят и от финансиране на своите покупки чрез банков ипотечен кредит или друг заемен продукт. След покупката на имота, клиентите се нуждаят и от множество допълнителни съпъстващи услуги за своя нов дом

Ето защо PropertyNews.bg е подходящо място за реклама на всички сериозни компании, предлагащи продукти и услуги в сферата на имотите и свързаните с тях дейности — например строителство, обзавеждане, интериорни проекти, ремонти, имуществено застраховане, финансиране, брокерски услуги и много други. Тук е мястото, където Вашите продукти и услуги ще бъдат видяни от тясно селектирани потенциални клиенти с интерси в тези области.

Ако желаете да станете наш рекламодател и така да популяризирате своята дейност пред нашата многобройна аудитория, както и да съдействате за развитието на нашия специализиран новинарски портал, моля свържете се с нас! Ще обсъдим всички многообразни начини и форми за реклама в сайта на нашия новинарски портал, както и в страниците ни в социалните мрежи:
Тел: +35924049756, +359889013552
E-mail: [email protected]