За Нас

PropertyNews.bg е един от малкото български новинарски портали, специализирани на темата за недвижимите имоти и техния пазар. Онлайн медията е създадена през 2022 г. и е собственост на STOYANOV ENTERPRISES — водеща българска корпоративна група, оперираща в различни сфери на недвижимите имоти. Стремежът е да бъде предоставен на аудиторията реален и задълбочен поглед върху пазара на имоти, предвид солидната позиция, заемана от нашите компаниите в този бизнес. Лидерската позиция, която имат агенции от групата, ни предоставят достъп до обилни и автентични данни от пазара, продажбите, интереса и търсенето, нагласите на играчите. Освен това богатият опит на нашия мениджърски екип гарантира професионален поглед върху фактите и тенденциите, което от своя страна дава възможност да се правят реалистични анализи и прогнози. В същото време медийната среда у нас е доминирана от издания, които нямат истински корени в бизнеса с имоти и често публикуват недостатъчно точна или проверена информация, което пък води читателите до риск от объркване и изграждане на грешна инвестиционна стратегия.

Това са някои от основните причини, поради които управленитео на нашата корпоративна група взе решение за създаването на наша собствена трибуна за новини и аналитична информация за пазара на имоти под мотото “Имотни новини от източника“. Целта на новинарския ни портал е той да бъде в услуга на нашите клиенти, партньори, държавни и общински институции, академичните среди и не на последно място и за други колеги-журналисти, пишещи по горещи теми, свързани с недвижимите имоти.

Ето защо за кратко време PropertyNews.bg се превърна в източник на проверена и меродавна информация от света на имотите в България и по света. Всекидневно нашият уебсайт и профили в социалните мрежи Facebook и Instagram се посещават от многобройна аудитория от хора, квалифицирани с интереси в областта на покупката или наема на имоти и свързаните с тях дейности. На страниците на PropertyNews.bg те намират ценна информация, която им дава възможност да вземат информирани и разумни решения относно своите покупки и инвестиции. При това нашите посетители са не само българи, но и много чужденци, както и наши сънародници живеещи зад граница.

Повече за възможностите за реклама на Вашия бизнес в нашата специализирана медия за имоти, може да прочетете в секцията “За реклама”.