10.8 C
София
20 април 2024

София: Апартаментите с двор са хит на пазара

София расте, но не старае.

Стареят само жилищата ни и затова веднъж или два пъти в живота си човек предприема най-голямата си покупка – придобиването на нов дом.

Имотите днес са в основата на формирането на финансовото богатство на домакинствата.

През последните години на пазара се наблюдаваха няколко тренда. Търсеха се нови и по-големи жилища, а по-късно имоти в близост до метрото.

С цел инвестиция се купуваха както маломерни имоти, така и по-големи. Покупки имаше и на жилища в централните части на София, които са отдавани краткосрочно чрез популярни платформи.

Пандемията изцяло промени търсенето. Купувачите се насочиха към къщи в покрайнините на големите градове или в околните села. Търсеха се и имоти с една допълнителна стая, която да е пригодена за офис.

В последните 12-24 месеца се забелязва и повишен интерес към апартаменти със собствен двор или градина. Те имат по-ниски разходи за поддръжка от къщите, но за сметка на това предлагат необходимото дворно място за семейството.

А какво ще кажете за апартаменти с големи тераси? На тях, освен че децата могат свободно да играят в топлите дни, е напълно възможно да се ползват и за плажна територия.

Днес ще се спрем на няколко подобни жилища:

Жилищен комплекс с парк и удобства от най-висок клас до Paradise Mall

Площадки за деца от всички възрасти, басейн и паркова среда – това предлага един от най-модерните нови комплекси в София.

В него има още СПА център, фитнес зала, бистро и рецепция с функции на консиерж, които носят на бъдещите собственици пълноценни петзвездни удобства, уют и комфорт на обитаване.

Имотът се намира на метри от метростанция и търговски център.

Единствен по рода си пентхаус с панорамни гледки

Подобни жилища рядко излизат на пазара. Имотът е с площ от 396 кв. м и се намира в идеалния център на София, до Петте кьошета.

Разположен е на две нива и има 4 тераси, едната от които покривна с невероятна панорамна гледка към София и Витоша. Безспорно негово предимство е и дневната с камина и площ от 120кв. м. Апартаментът е напълно обзаведен.

Отличен мезонет с впечатляващи гледки към столицата и Витоша

Мезонетът предлага 245 кв.м обща площ и 45 кв.м тераса. На първо ниво са разположени всекидневна и кухня, оборудвана с висок клас електроуреди, килер, тоалетна за гости, просторна спалня и тераса към Витоша, баня и кабинет.

Пред всекидневната се простират открита тераса и закрита, отоплена тераса. На второ ниво е разположена голяма спалня и баня.

Дизайнерски мезонет с двор и два гаража в затворен комплекс

Апартаментът се намира в затворен комплекс, отличен с приза „Сграда на годината“ за 2019 г., с денонощна охрана, контрол на достъпа и вътрешен озеленен двор с детска площадка. Сградата е с модерна визия, дело на реномирани архитекти.

Впечатляващ тристаен апартамент с двор и гледки към Витоша

Този тристаен апартамент разполага със 174 кв. м двор. Жилището е обзаведено по дизайнерски проект и в него са вложени най-висок клас материали.

Имотът е част от новопостроен жилищен комплекс от затворен тип с контрол на достъпа.

Апартамент с три спални за продажба в затворен комплекс в кв. „Витоша“

Този стилен апартамент, намиращ се на партерен етаж, се предлага срещу 1173 евро/кв. м. Комплексът ще разполага с детски площадки, открит басейн, спа и уелнес център и фитнес клуб.

Атрактивен тристаен апартамент с двор в предпочитан затворен комплекс

Част от българите живеят на площ от 50 кв. м. Вие пък имате възможност да притежавате двор с подобна площ. Към него добавяме всекидневна с кухненски бокс, родителска спалня с баня и тоалетна, детска стая и втора баня с тоалетна. И всичко това е част от един от най-търсените затворени комплекси в столицата.

Вижте още от най-атрактивните имоти в София

Подобни статии

Последвайте ни

0Феноветекато
0абонатиАбонирам се
- Advertisement -

Последни материали