16.2 C
София
15 април 2024

Строителството на елитния столичен комплекс BARNES PARADISE PLACE е на финалната права 

Луксът в София си има нов адрес

Минавали ли сте наскоро по булевард Черни връх на път към центъра или към планината и Околовръстния път?

Не може да не ви е направило впечатление напредналото строителство на един от най-елитните жилищни комплекси в столицата.

Изграждането на BARNES PARADISE PLACE вече е на финалната права, като Акт 16 се очаква да бъде получен до края на 2022 г.

За проекта

Това е един от малкото жилищни комплекси в България от затворен тип, който ще разполага със собствен басейн, спа център и фитнес.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: ЖИВОТ НА МЕТРИ ОТ ПАРК

Бъдещите новодомци ще могат да се насладят и на богато озелененото и обширно парково пространство, както и места за отдих и релаксация.

Семействата с деца ще имат на разположение детски площадки в комплекса, както и реномирани детски градини и училища в района.

Близостта до търговски център, супермаркети и метростанция правят BARNES PARADISE PLACE едно от най-желаните места за живот в столицата.

5-звездните удобства, уют и комфорт на собствениците пък ще бъдат изпълнявани от рецепция с функциите на консиерж.

Жилищата в BARNES PARADISE PLACE

Един от най-луксозните проекти в София се намира на пешеходно разстояние от Южен и Ловен парк, както и само на минути от Природен парк Витоша с автомобил.

Какво ни очаква в жилището, когато сме у дома?

В изграждането на затворения комплекс се използват строителни материали от най-висок клас.

Дървената дограма с трислойно слепен селектиран немски профил,  медните профили и окачената каменна фасада са само част от решенията на едно от водещите архитектурни бюра в страната.

За продажба се предлагат различни типове апартаменти (с 1, 2 или 3 спални), както и мезонети. Цените започват от актрактивните 1 600 евро/кв. м и зависят от етажността и изложението на имота.

Всички покриви на сградите са „зелени“, а апартаментите от последните етажи имат индивидуален достъп до тях.

Или иначе казано – получавате зеленина, прекрасни условия за отдих и спорт, уютен и луксозен начин на живот. Как да устоите на подобно предложение?

Финансиране на покупката Банково ипотечно кредитиране е осигурено от нашия кредитен център SUPER CREDIT при най-ниски лихви и процент самоучастие. Поради напредналата фаза на строителство ипотечно кредитиране е възможно веднага.

За повече информация можете да се свържете с Илияна Братованова.

Подобни статии

Последвайте ни

0Феноветекато
0абонатиАбонирам се
- Advertisement -

Последни материали