25.8 C
София
24 юни 2024

Живот на метри от парк

Вярвате или не, в София все още има места, на които могат да се видят 65 вида птици и животни.

Мястото е Южен парк, който днес е един от най-големите в столицата. През него преминава и Перловската река, а разнообразието на флората също е впечатляващо.

През уикендите Южен парк събира хиляди посетители, издаващи от близки и далечни квартали на София. Основните причини са чистият въздух, както и множеството забавления за деца.

Повече от 90% от населението в кварталите около парка е на мнение, че не бих заменило жилището си за друго.

Причината – живееш на метри от парка и ежедневно можеш да се видиш с приятели, да поиграеш футбол, федербал, тенис на маса, да тичаш или тренираш на откритите фитнес площадки.

В случай че не живеете до Южен парк, но обмисляте преместване в района, добре е да знаете, че една от малкото сгради в строеж на метри от него се намира в кв. Гоце Делчев.

Проектът

Визията на сградата е изцяло съобразена с природните дадености на заобикалящата я среда, така че да бъде естествено продължение на парка.

Общата застроена площ е близо 3 200 кв. м. Сградата е на 6 етажа, с едно подземно ниво и разполага само с 24 луксозни апартамента, или по четири на етаж.

Позиционирайки се в луксозния клас, в имота са заложени най-висок клас материали и технологии.

Жилищата

На разположение за продажба към момента са едва 2 броя от апартаментите. Изборът пада върху двустайно и тристайно жилище.

Те са съответно с площ от 71.42 кв. м и 136.72 кв. м

Сградата към момента е с Акт 15, като още през август се очаква и Акт 16.

Възможни са както индивидуални схеми за плащане, така и финансиране с банков заем. Кредитът може да бъде подсигурен от нашия кредитен център SUPER CREDIT при най-ниски лихви и процент самоучастие.

Живот на метри от парк, търговски център и в близост до център и метро

Бъдещите новодомци ще се намират на метри от Парадайс Център, както и от метрото. В района са разположени детски градини и училища, което – заедно с парковата среда, прави кв. Гоце Делчев идеално място за семейства с деца.

В непосредствена близост до проекта са разположени няколко големи вериги супермаркети, а планината е на една ръка разстояние. Ако пък имате домашен любимец, бъдете сигурни, че той ще се влюби в новото си жилище.

Подобни статии

Последвайте ни

0Феноветекато
0абонатиАбонирам се
- Advertisement -

Последни материали