В София все още има имоти за под 1000 евро/кв. м

Искате ли да живеете в една от най-модерните сгради в Люлин?

0
516
Atlantis Barcode

Напредва строителството на една от най-модерните нови сгради в Люлин.

Atlantis Barcode се очаква да бъде завършена до края на 2023 г. и предлага на бъдещите новодомци цени от под 1000 евро/кв. м.

Новото бижу на Люлин се намира на бул. д-р Петър Дертлиев, в непосредствена близост до кръстовището с булевард Панчо Владигеров.

В района са разположени супермаркети, метростанция, детски градини и училища.

Сградата предлага отлични условия, както за живот, така и инвестиционни възможности, заради голямото търсене на имоти под наем в района.

Комплексът се състои от два сгради с общо 93 апартамента. Свободни за продажба са малко под 40% от имотите, като на разположение са двустайни, тристайни и четиристайни жилища.

Жилищата се предлагат ексклузивно и без комисиона за купувачите от STONEHARD – първата българска агенция, специализирана в продажбата и маркетинга на имоти ново строителство.



Покупка с банков заем. Колко ще ни струва?

Атрактивната цена на имотите означава, че ново жилище в проекта може да се закупи срещу съответно 492 лева и 732 лева месечна вноска за 20-годишен кредит с 20% самоучастие за купувачите.

Данни на кредитният консултант SuperCredit* сочат, че месечните вноски за 30-годишен кредит са съответно 367 и 542 лева.

Какво получаваме?

Имотите в Atlantis Barcode се отличават с просторни и максимално изпълнени със слънчева светлина помещения, функционално разпределение и комфортна семейна среда.

Бъдещите новодомци ще разполагат с гледки към Витоша и града.

Апартаментите се предават в степен на завършеност по БДС, на шпакловка и замазка, с 5-камерна PVC дограма REHAU със стъклопакет 4 сезона, външни блиндирани врати със секретен заключващ механизъм, които са включени в цената на всяко жилище.

Сградите са с луксозни общи части и тихи електрически асансьори. Отоплението е на ТЕЦ с хоризонтална инсталация.

Проектът се строи от строително-предприемаческата компания Атлантис България Холдинг, която е с 25-годишен опит в сектора.


* Стойността на заемния ресурс зависи пряко от профила на кредитополучателя и най-вече неговите доходи.